T: 06 45457078 (Whatsapp)
E: info@vivadriving.nl

Waarom Vivadriving?


Waar staat VivaDriving voor?
Hallo, ik ben Amar J ‘Sing en heb ruim 22 jaar rijinstructie- en coachingservaring. Ik geloof in een geduldige aanpak en een plezierige ontspannen sfeer tijdens de rijlessen. Ik vind rijinstructie geven en coachen heel fijn en met mijn vakkennis, inlevingsvermogen, enthousiasme en een gedegen examenvoorbereiding ontstaat voor mij steeds de uitdaging om jou in één keer te laten slagen voor het rijbewijs. Bedenk, een ieder kan slagen! en VivaDriving maakt het jou makkelijker door het aanbieden van een gratis reguliere 1e rijexamen én indien nodig, ook gratis reguliere herexamen(s). Voor een Faalangst- of BNOR examen geldt een flinke korting, zie Tarieven. Betrouwbaarheid en transparantie vind ik belangrijk en daarom heb je de mogelijkheid om (ex)leerlingen hun mening te vragen over hun leservaring bij VivaDriving.


VivaDriving, ’n geslaagde keuze!
Door mijzelf regelmatig bij te scholen en het volgen van vakgebied gerichte cursussen ( mijn specialisme is o.a. ADHD, autisme en faalangst) zorg ik ervoor om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Afhankelijk van de type leerling wordt de juiste benadering en lesmethode toegepast. “Lescam Teaching”–weinig rijscholen bieden dit aan — creëert sneller inzicht in complexe verkeerssituaties en is met name effectief voor faalangstige- en autistische leerlingen. Bij élke leerling probeer ik het maximale uit te halen. Mentale voorbereiding voor het rijexamen is een must zodat jou kansen om te slagen optimaal wordt.


Doe ’n vrijblijvende proefles (is gratis als je doorgaat)
Leerlingen zijn verschillend van elkaar en zo ook hun talent en leervermogen. Bij een introductieles ga je 60 minuten autorijden en hierbij voer je onder begeleiding zoveel mogelijk zelfstandig verkeerstaken uit waarbij ik o.a. kijk naar aanleg en inzicht. Op deze wijze krijg jij een beleving van wat autorijden inhoud en ervaar jij hoe ik lesgeef. Hierna volgt 20 minuten evaluatie met een advies en uitleg over een lesplan. Deze proefles kost € 25,-. Je zit nergens aan vast en wordt terugbetaald als je doorgaat.Tot ziens!
Amar J ‘Sing – VivaDriving.nlRijlessen: Den Haag e.o., Voorburg, Wassenaar, Leidschendam/-'veen, Delft, Nootdorp, Pijnacker, Ypenbrug

Rijlessen: Leiden e.o., Voorschoten, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Zoetermeer