T: 06 45457078 (Whatsapp)
E: info@vivadriving.nl

Praktijk & Theorie

Bekijk onze Reviews


Je lest gestructureerd, ontspannen en ben je bewuster bezig met meer zelfvertrouwen immers, je komt niet onvoorbereid meteen in complexe en spannende verkeerssituaties terecht want je rijdt niet van hot naar her om een ander leerling op te halen of thuis af te zetten. Zo vermijd je onnodig veel onzekerheid en stress, groei je zo ook sneller en heb je uiteindelijk minder lessen nodig. Ook is er nooit een tweede leerling die jou op je “vingers kijkt” en ben je na je les meteen weer thuis. De lesmethode is afhankelijk van het type leerling, simpelweg omdat de een meer aanleg en inzicht heeft dan de andere. Elke leerling krijgt uitleg mee op schrift om thuis weer door te nemen wat door alle leerlingen als prettig wordt ervaren. Bij VivaDriving krijg je een eindevaluatie van 10 minuten aan het einde van elke rijles waardoor je dus langer lest dan je lesblok is.

Lescam Teaching!– Tijdens de rijles worden lastige verkeerssituaties gefilmd en daarna met je geëvalueerd. Zo krijg je sneller inzicht in complexe situaties zoals meervoudige kruispunten, weefgebieden, invoegen, bijzondere weggedeelten, versmalde wegen met obstakels naast de auto, enz., omdat je de beelden achteraf rustig kunt terugkijken en evalueren waardoor je voortaan weet hoe om te gaan met dergelijke situaties en wordt je sneller rijvaardig in complexe situaties – dus heb je minder lessen nodig –. “LesCam Teaching” is daarom ook zeer effectief voor faalangstige – en autistische leerlingen. Het beeldmateriaal zit op een SD-kaart en blijft jou eigendom.

Theorie leren en behalen!– (a) Doe je graag zelfstudie dan biedt VivaDriving jou een online theoriecursusboek aan met daarnaast 3250 recente CBR-oefenvragen. Bij online leren heb je het directe voordeel dat wijzigingen/toevoegingen in oefenvragen en de verkeerswetgeving direct worden doorgevoerd. Bij een hardcopy boek is dat niet zo. Ander voordeel is dat dit systeem onbeperkt te gebruiken is, terwijl bij andere leermateriaal het gebruik éénmalig is vanwege een vast urensysteem. Ook adviseren wij jou welk type theorie-examen je het beste kunt doen. Ligt zelfstudie je niet en of wil je liever een (spoed) theoriecursus doen met examen onder begeleiding van een docent? Meld je nu aan!

Flexibiliteit & Service!– Ziek worden kan plotseling optreden en een ieder overkomen. Bij ViVaDriving kun je tot en met 1 uur vóór de start van je rijles kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Veel rijscholen rekenen jou de rijles gewoon door als je bij 24-48 uur vóór de start annuleert.Specialisme!– Ik ben gespecialiseerd in faalangst, ADHD, ADD, autisme, expats en opfrisrijlessen.

 
Overstapservice!– Niet tevreden met je rijschool? Stap over naar VivaDriving! Wij helpen je graag. Wij geven je aan wat je allemaal moet doen om zonder problemen de overstap naar VivaDriving te maken. Twijfel je nog? Spreek dan eerst met een ex-leerling van ons alvorens een geheel vrijblijvende afspraak voor een introductieles te maken. Tijdens deze proefles kun je kennismaken met onze manier van lesgeven en krijgen wij een beeld van jouw huidige rijvaardigheid en verkeersinzicht. Hierop volgt een advies hoeveel uren je nog moet doen om af te kunnen rijden.

Direct overstappen?