T: 06 45457078 (Whatsapp)
E: info@vivadriving.nl

Waarom Vivadriving?

  Waar staat VivaDriving voor?
  Hallo, ik ben Amar J ‘Sing en heb ruim 28 jaar rijinstructie- en coachingservaring. Ik geloof in een geduldige aanpak en een plezierige ontspannen sfeer tijdens de rijlessen. Ik vind rijinstructie geven en het coachen heel fijn. Met mijn vakkennis, inlevingsvermogen, enthousiasme en een gedegen examenvoorbereiding ontstaat voor mij steeds de uitdaging om jou in één keer te laten slagen voor het rijbewijs. Een ieder kan slagen! VivaDriving maakt het jou makkelijker door het aanbieden van een gratis reguliere 1e rijexamen én mocht je toch nog herkansen, ook gratis reguliere herexamen(s). Voor een Faalangst- of BNOR examen geldt een flinke korting, zie tarieven. Betrouwbaarheid en transparantie vind ik belangrijk en daarom heb je de mogelijkheid om (ex)leerlingen hun mening te vragen over hun ervaringen bij VivaDriving.


  • VivaDriving, ’n geslaagde keuze!
   Door mijzelf regelmatig bij te scholen en het volgen van vakgerichte cursussen, ben ik ook gespecialiseerd in bijzondere leerlingen met ADHD, autisme en faalangst. Afhankelijk van de type leerling wordt de juiste mensbenadering en lesmethode toegepast. Bij elke leerling probeer ik het maximale uit te halen. Mentale voorbereiding voor het rijexamen is daarom minstens zo belangrijk om je slagingskansen voor het rijbewijs optimaal te maken.

   Bekijk onze Reviews


   Doe ’n vrijblijvende proefles (is gratis als je doorgaat)
   Leerlingen zijn verschillend van elkaar en zo ook hun talent en leervermogen. Bij een introductieles ga je 60 minuten autorijden en hierbij voer je onder begeleiding zoveel mogelijk zelfstandig verkeerstaken uit waarbij ik o.a. kijk naar aanleg en inzicht. Op deze wijze krijg jij een beleving van wat autorijden inhoud en ervaar jij hoe ik lesgeef. Hierna volgt 20 minuten evaluatie met een advies en uitleg over een lesplan. Deze proefles kost € 35,-. Je zit nergens aan vast en wordt terugbetaald als je doorgaat.